0
0
Subtotal: 0.00lei
No products in the cart.
0 - 0.00lei
No products in the cart.

Panouri Fotovoltaice Trina Solar

companie de panouri fotovoltaice - Trina Solar

Descoperă panourile fotovoltaice Trina Solar și bucură-te de beneficiile energiei solare într-un mod fiabil și eficient. Cu o gamă variată de panouri solare monocristaline și multicristaline, Trina Solar este liderul în producția de module solare de înaltă calitate.

Cu o capacitate de producție impresionantă de 350 MW în 2008 și peste 21 GW de livrări fotovoltaice în întreaga lume în 2017, Trina Solar demonstrează angajamentul său față de dezvoltarea durabilă a industriei fotovoltaice. Cu o echipă dedicată și o experiență solidă în domeniu, Trina Solar oferă produse de încredere și performante superioare. 

Beneficiind de un control strict al calității în fiecare etapă, de la cristalizarea siliciului până la implementarea modulelor în teren, panourile solare Trina sunt proiectate pentru a fi utilizate într-o gamă largă de sisteme de generare a energiei solare, indiferent dacă este vorba de aplicații rezidențiale, comerciale, industriale sau în afara rețelei. 

Trina Solar depășește cerințele industriale prin efectuarea a peste 36 de teste interne riguroase, asigurând clienților produse de cea mai înaltă calitate. Cu parteneriate cheie în industrie, cum ar fi TUV Rheinland Group, China General Certification Center și UL, Trina Solar demonstrează angajamentul său față de fiabilitate și siguranță. 

De ce să alegeți Trina Solar?

O investiție pe termen lung merită o garanție de încredere. Panourile solare Trina vin cu o garanție limitată a producătorului, lider în industrie, timp de 25-30 de ani, pe un program liniar de degradare. Astfel, vei avea încredere investiția ta în proiectul solar va aduce beneficii pe termen lung. 

Alege panourile fotovoltaice Trina Solar și beneficiază de performanță de înaltă calitate și fiabilitate în domeniul energiei solare. Acționează acum și transformă lumina soarelui în energie sustenabilă și eficientă!