0
0
Subtotal: 0.00lei
No products in the cart.
0 - 0.00lei
No products in the cart.

Panouri Fotovoltaice JA Solar

JA Solar

Descoperă panourile fotovoltaice JA Solar și beneficiază de tehnologie avansată și performanță superioară în domeniul energiei regenerabile. Cu o reputație solidă ca producător inovator, JA Solar oferă panouri fotovoltaice monocristaline și policristaline de înaltă eficiență.

Fondată în 2005, JA Solar și-a construit marca prin dezvoltarea modulelor solare de încredere, care au fost utilizate în numeroase instalații rezidențiale, comerciale și utilitare. Cu panouri fotovoltaice de 60 și 72 de celule, JA Solar este alegerea de încredere pentru consumatori și profesioniști. Beneficiind de o garanție a produsului peste standardele din industrie, proprietarii sistemelor solare JA Solar se pot bucura de eficiența panourilor solare premium la un preț accesibil.

Panourile solare JA Solar se evidențiază prin ratingul lor de eficiență, care este în medie cu 1-1,5% mai mare decât concurenții lor. Compania este dedicată îmbunătățirii continue a tehnologiei și extinderii pe plan global, oferind energie solară de înaltă calitate clienților săi.

JA Solar utilizează două tehnologii primare de celule solare, PERC (P-Type) și N-Type. Tehnologia N-Type este mai eficientă și nu suferă de degradarea indusă de lumină (LID), ceea ce înseamnă că panourile fotovoltaice vor funcționa mai eficient și vor avea o eficiență mai mare pe termen lung.

De ce să alegeți JA Solar?

Panourile solare JA Solar sunt disponibile în versiuni monocristaline și policristaline, cu accent pe tehnologia monocristalină, care oferă o eficiență superioară. Aceste panouri fotovoltaice sunt fabricate dintr-un singur lingot, asigurând o performanță optimă în segmentul de mijloc al pieței.

Modulele JA Solar beneficiază de o garanție extinsă. Acestea vin cu o garanție de produs de 12 ani și o garanție de performanță liniară de 25 de ani. Cu o garanție extinsă, JA Solar demonstrează încrederea în calitatea și fiabilitatea produselor sale.