0
0
Subtotal: 0.00lei
No products in the cart.
0 - 0.00lei
No products in the cart.

Panouri Fotovoltaice de la Canadian Solar

panouri fotovoltaice canadian solar

Canadian Solar este unul dintre cei mai mari furnizori de panouri fotovoltaice și soluții energetice din lume. Scopul principal al mărcii este de a contribui la dezvoltarea durabilă si de a crea un mediu mai curat și mai sănătos pentru generațiile viitoare prin utilizarea energiei solare ca sursă principală de energie.

Fondată în 2001 în Canada, Canadian Solar operează ca furnizor global de energie solară cu 23 de filiale de succes pe 6 continente și cu 20 de fabrici de producție în Asia și Americi. Are unități de producție de ultimă generație în Canada, China și Vietnam și are peste 14.000 de angajați în întreaga lume. În total, Canadian Solar a livrat deja peste 63 GW cu panouri fotovoltaice în peste 160 de țări din întreaga lume. Canadian Solar oferă produse de înaltă calitate la prețuri competitive.
Canadian Solar se clasează în mod regulat printre primii 5 producători mondiali de panouri fotovoltaice TIER 1. Acest lucru arată poziția puternică a Canadian Solar printre furnizorii de panouri fotovoltaice din întreaga lume.

De ce să alegeți Canadian Solar?

Canadian Solar Australia asigură că proiectele dvs. fotovoltaice sunt construite în mod rentabil, funcționează impecabil și poate asigura funcționare și întreținere regulată pentru o generare optimă de energie.